Imate vprašanje glede nakupa v naši spletni trgovini, nas želite vprašati za nasvet? Ni problema! Vedno smo vam na voljo. Pišete nam lahko na info@prodajalna.com ali pa pokličete na 031 400 657.

Če vas zanimajo bolj splošna vprašanja, ki jih pogosto dobivamo od naših strank, pa smo vam pripravili kratek seznam, ki vam bo v pomoč.


Kako lahko opravite nakup v spletni trgovini Prodajalna.com?                                                                                            

Nakup v naši spletni trgovini Prodajalna.com je zelo preprost. Izberete izdelek, ki vam je všeč, ga dodate v košarico in greste na blagajno. V okenca vpišete podatke za dostavo, izberete način plačila, vpišete kodo za popust, če jo imate in izdelek bo že na poti k vam. Registracija ni pogoj za nakup.


Kdaj bomo prejeli paket, ki smo ga naročili v spletni trgovini Prodajalna.com?                                                                

Naj vas razveselimo, da boste paket prejeli že naslednji dan, v kolikor boste izdelek naročili do 16. ure. Vsi izdelki, ki so v naši spletni trgovini so na zalogi. Izdelke naročene med vikendom pa bomo odposlali v ponedeljek, tako, da bodo pri vas v torek.


Koliko stane poštnina v spletni trgovini Prodajalna.com?                                                                                                    

Poštnina stane 3,00 Eur. Naročene artikle boste plačali in prejeli po povzetju, kjer vam Pošta Slovenije zaračuna še 1,05€ provizije (žal na ta strošek nimamo vpliva).


Na kakšen način lahko plačam v spletni trgovini Prodajalna.com?                                                                                     

Plačilo je po povzetju, kar pomeni, da paket plačate z gotovino dostavljalcu Pošte Slovenije, ko vam paket prinese na dom. V tem primeru žal nimamo vpliva na dodaten strošek provizije, ki ga zaračuna Pošta Slovenije 1,05€.


Kaj se zgodi, če naročim paket, nato pa me v času dostave ni doma?                                                                     

Nič ne skrbite. V kolikor vas v času dostave ni doma, vam dostavljalec Pošte Slovenije v nabiralniku pusti listek o prispeli pošiljki. S tem listkom lahko v vaši poslovalnici Pošte Slovenije dvignete vaš paket.