V naši spletni trgovini www.prodajalna.com lahko kupujete 24 ur na dan. Uporaba je brezplačna. Sanja BUKVIČ S.P. in kupec medsebojne obveznosti v zvezi s storitvijo e-trgovine urejata s temi splošnimi pogoji. Za enostavni nakup izdelkov uporabnik ne potrebuje registracije.

Za pomoč strankam smo dosegljivi na telefonski številki 031 400 657 med 14.00h in 20.00h.


Naročanje

Sanja BUKVIČ s.p. bo sprejeta naročila obravnaval kot nepreklicna. Ob vsakem naročilu boste po elektronski pošti prejeli potrditev naročila oz. obvestilo, da je naročilo v obdelavi. V primeru napake med nakupom, lahko kupec naročilo enostavno popravi, zamenja artikel ali nakup prekliče. Po prejemu obvestila, da je naročilo v obdelavi, preklic naročila ni več možen.


Pravica do odstopa od pogodbe

Potrošnik ima v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov pri pogodbah sklenjenih na daljavo, pravico, da v 14 dneh od prevzema blaga podjetju sporoči, da odstopa od pogodbe. Slednje mora storiti v roku 14 dni od prejema blaga in sicer pisno ali pa z vračilom blaga (za odstop od pogodbe se šteje vrnitev prejetega blaga podjetju), ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Šteje se, da je sporočilo pravočasno, če je pošiljka oddana v roku. V kolikor je odstop od pogodbe na podlagi pisnega sporočila, mora potrošnik vrniti blago podjetju v roku 30 dni od odstopa. Edini strošek, ki bremeni potrošnika v zvezi z odstopom od pogodbe, je neposreden strošek vračila blaga (poštnina). Izdelek  mora vrniti neuporabljen in nepoškodovan, z računom. Najkasneje v 14 dneh po prejemu blaga  bo podjetje izdelek zamenjalo ali pa bo vrnilo plačilo.


Cene

Cene veljajo po veljavnem ceniku in že vsebujejo davek na dodano vrednost (DDV).  Cene veljajo do objave novega cenika na spletni strani.


Plačilo naročenega blaga

Kupec naročeno blago plača po povzetju, ali s predplačilom na naš transakcijski račun pri Nova KBM: SI56 0411 8011 3660 214. Sanja BUKVIČ S.P. bo naročeno blago kupcu dostavil skladno s pravili in ceno dostave. Pri plačilu po povzetju  je naročnik / kupec dolžan upoštevati tudi strošek, ki nastane pri takem plačilu, saj mu prenosnik pošiljk oz. prevzemnik denarja (Pošta Slovenije) zaračuna izplačilo posebne položnice v znesku 1,05 €.


Način dostave

Dostava blaga je izključno po pošti. Osebni prevzem ni možen. Za zamude dobav zaradi ne – ažurnosti prevoznikov ne odgovarjamo. Stroški pakiranja in poštnine so minimalni in se obračunajo po ceniku Pošte Slovenije.


Ali lahko naročen vrnem ali zamenjam?

Želimo, da v naši spletni trgovini nakupujete brez pomislekov in z veseljem. Razumemo, da ste želeno kupili, ne da bi le-to videli oziroma preizkusili. Prav zato vam omogočamo 14 dnevno obdobje, v katerem nam lahko naročeno vrnete. Artikel morate vrniti neuporabljen, nepoškodovan in z računom. V 14 dneh po prejemu blaga vam bomo brez vprašanj ali zapletov artikel zamenjali ali vrnili stroške plačila in v kolikor smo vam ga zaračunali, tudi strošek dostave. Edini strošek, ki vas bremeni, je strošek vračanja blaga (poštnina). V primeru ponovnega pošiljanja zamenjanih artiklov, plačate tudi poštnino v višini 2,50 EUR.

Lahko pa nas najprej kontaktirate preko emaila na: info@prodajalna.com, ali telefona 031 400 657.

Vračila pošljite na:

Sanja BUKVIČ S.P.
Kosarjeva ulica 007
2000 Maribor


Lastništvo blaga

Vse dobavljeno blago ostane do celotnega plačila last podjetja Sanja BUKVIČ S.P.


Računi

Cena blaga na računu velja po ceniku, ki je veljal na dan naročila blaga. Račun prejme kupec ob prejemu blaga.

racun


Slovenske organizacije za varstvo potrošnikov:


Ostalo

Za poslovanje s poslovnimi partnerji in strankami veljajo izključno pogoji navedeni v “SPLOŠNIH POGOJIH POSLOVANJA”. Drugačni dogovori brez pisnega dokumenta ne morejo biti veljavni.
Vsak kupec se mora seznaniti s “SPLOŠNIMI POGOJI POSLOVANJA”. Nesoglasja ali spore, ki bi nastali s tolmačenjem ali izvajanjem “SPLOŠNIH POGOJEV POSLOVANJA”, bosta stranki reševali sporazumno. V primeru, da sporazuma ni možno doseči, je pristojno sodišče v Mariboru.
“SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA” stopijo v veljavo takoj, oz. 06.06.2016. Vsakokratne spremembe, dopolnila, dodatki itd. “SPLOŠNIH POGOJEV POSLOVANJA” so objavljeni na Internetu, na www.prodajalna.com.


Sanja BUKVIČ S.P.
Kosarjeva ulica 007
2000 Maribor
Davčna št.: 50549162

Davčni zavezanec: NE

www.prodajalna.com