Spletne trgovine rastejo kot gobe po dežju. Ogromno je trgovin, ki ponujajo ogromno raznovrstnih izdelkov, ki kupcu nemalokrat prinesejo več žalosti in jeze kot veselja. Popolno nasprotje je spletna trgovina Prodajalna.com.

Spletno trgovino Prodajalna.com bi lahko primerjali z butikom. Manjšo trgovinico z izredno prijaznimi prodajalci in ustrežljivimi, ki se potrudijo za prav vsakega kupca posebej. Naša prednost pred ostalimi je, da so vsi artikli, ki vam jih v spletni trgovini ponujamo, tudi dejansko v zalogi, kar pomeni, da izdelek dostavimo v zgolj in samo enem dnevu.

In kakšni izdelki so to?

V spletni trgovini Prodajalna.com bo vsakdo našel nekaj zase. Tisti, ki svojemu domu zares pravite dom in ga nenehno malce preurejate in dodajate različne malenkosti obvezno “zavijte” v razdelek “Uredimo dom”, tisti najbolj ustvarjalni boste zagotovo navdušeni nad zanimivimi modelčki za kavo ali kapučino. Našim bralcem bo zagotovo najbolj zanimiv virtualni svet spletne trgovine Prodajalna.com. V njem boste našli različna virtualna očala, v ponudbi so tudi izredno priljubljena kartonska virtualna očala Cardboard. VR očala Cardboard vas s pomočjo mobilnega telefona in aktivne stereoskopije odpeljejo v virtualno okolje. Z njimi boste uživali v nenavadnem svetu virtualne resničnosti. Očala so bila zasnovana z mislijo na končnega uporabnika in podpirajo uporabo večine modelov svetovnih proizvajalcev pametnih telefonov – vključno z Applovim iPhonom. Cardboard očala so združljiva z aplikacijami ter igrami za navidezno resničnost. Še pika na i – prodajalna.com kot prva v Sloveniji ponujata celo ogled virtualnih erotičnih filmov.

V spletni trgovini prodajalna.com boste vedno kupovali bo akcijskih in promocijskih cenah, namignemo pa naj tudi, da lahko na naši Facebook strani velikokrat sodelujete v različnih nagradnih igrah z izjemno zanimivimi in uporabnimi nagradami.

Osnovni Podatki:

Sanja BUKVIČ S.P.
Kosarjeva ulica 007
2000 Maribor

Davčna številka: 50549162 – Nismo Davčni zavezanec
TRR: SI 56 0411 8011 3660 214 pri NovaKBM